Betaling

Betaling foregår via PayPal, hvor de fleste betalingskort kan anvendes. PayPal er et sikkert og simpelt system. Efter du har lagt dine varer i indkøbskurven og går til kassen, vil du blive guidet til PayPals side.

Her kan du betale med følgende kort:

  • Mastercard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron
  • American Express

Eller du kan logge ind og betale med din Paypal konto. 

Hvis du ikke har et kort der kan anvendes, kan du oprette en PayPal-konto. Det er ikke et krav at være tilmeldt PayPal og du behøver ikke at tilmelde dig PayPal for at betale.

Din betaling for alle køb bliver behandlet sikkert af PayPal.

Her er nogle af PayPals metoder til beskyttelse af dine oplysninger: Vi anvender branchens bedste værktøjer til kryptering og forebyggelse mod bedrageri. Vi sender en bekræftelses-e-mail, hver gang du foretager en betaling. Dine betalingsoplysninger afsløres aldrig, heller ikke til forhandleren. PayPal tilbyder køberbeskyttelse på berettigede transaktioner på op til fuld købspris plus forsendelsesomkostninger. (Læs evt. mere på: https://www.paypal.dk )

Når bestillingen er gennemført modtager du en e-mail ordrebekræftelse. For alle betalingsformer gælder, at alle informationer sendes krypteret. Og vi modtager ingen informationer om din konto, kortoplysninger eller lignende. Vi modtager udelukkende besked om at bestillingen er betalt.

Top