Et Pandebånds tilbliven

Et Pandebånds tilbliven

 (131)    (3)    0

  Designs

Jeg laver som sagt selv alle mine produkter helt fra bunden - 100 procent dansk design.

Denne gang er jeg igang med at et nyt hårbånd. Processen starter med et mønster som først laves på papir, der klippes ud og papir mønsteret prøves på. Er der tale om stretch stof, ja så laver jeg en demo model. På billedet er jeg igang med at lave et nyt mønster

Som det ses så har min ældste søn været på spil. Så mønsteret bliver åbenbart til i samarbejde med ham og hans flotte lastbil


Mønsteret bliver til

Efter at alle delene er tegnet op og lagt over på stoffet og klippet ud, så er det tid til at sy de forskellige dele sammen. Det er altid lidt af et puslespil - men et af dem jeg elsker.


Stykkerne syes sammen med vrangen ud


Efter at det hele er syet sammen på symaskinen, så venter der en lille håndsyning, fordi hårbåndet syet på vrangen, for derefter at vende det og sy det sidste i hånden og sikre at kvaliteten er helt som jeg vil have det.

Herunder ses favoritstedet på de lyse sommeraftener til en smule håndsyning og finpudsning.

Håndsyning laves bedst i gode og hyggelige omgivelser, med et godt lys


Det færdige resultat kan ses her - Hårbåndet har fået navnet Anabel. Jeg kan virkelig godt lide at give min produkter navne, da jeg så føler at de får sit eget liv og bliver lidt mere personlige.

Du kan finde hårbåndet her på shoppen og husk at der findes kun dette ene, så når det er væk så vil linket blive ændret til en genvej til alle de andre flotte hårbånd og pandebånd.


Det færdige resultat - Færdigsyet i hånden

 (131)    (3)    0

Your comment has been sent successfully. Thanks for comment!
Leave a Comment
Captcha
Facebook comments
Top