Bamser

Bamser

Aktive filtre

Skotten Frida

Pris 149,00 kr.

Skotten Frida er sød og sjov og elsker Blomster. Hun har har dem selv og så er hun fyldt med kærlighed.. Sløjfen kan fjernes og den kan vaskes ved 30 grader. Der vil kun blive produceret én af denne. Dansk design/håndværk. Unika produkt.

Skotten Winter

Pris 149,00 kr.

Skotten Winter er sød og sjov og elsker Sne. Han er vildt god til sneboldskamp, og så er han fyldt med kærlighed.. Sløjfen kan fjernes og den kan vaskes ved 30 grader. Der vil kun blive produceret én af denne. Dansk design/håndværk. Unika produkt.

Skotten Skotty

Pris 149,00 kr.

Skotten Skotty er sød og sjov og elsker Frisk luft. Han har har spidse ører og så er han fyldt med kærlighed.. Han er et recycle produkt og er lavet af en Ralph Lauren skjorte som havde fået en revne. Sløjfen kan fjernes og den kan vaskes ved 30 grader. Der vil kun blive produceret én af denne. Dansk design/håndværk. Unika produkt.

Skotten Charles

Pris 149,00 kr.

Skotten Charles er sød og sjov og elsker at blæse Sæbebobler. Han har har spidse ører og så er han fyldt med kærlighed.. Sløjfen kan fjernes og den kan vaskes ved 30 grader. Der vil kun blive produceret én af denne. Dansk design/håndværk. Unika produkt.

Skotten Henry

Pris 149,00 kr.

Skotten Henry er sød og sjov og elsker tyggegummi. Han har har spidse ører og så er han fyldt med kærlighed.. Sløjfen kan fjernes og den kan vaskes ved 30 grader. Der vil kun blive produceret én af denne. Dansk design/håndværk. Unika produkt.

Skotten Sofia

Pris 149,00 kr.

Skotten Sofia er sød og sjov og elsker Marianne bolcher. Hun har spidse ører og så er hun fyldt med kærlighed.. Sløjfen kan fjernes og den kan vaskes ved 30 grader. Der vil kun blive produceret én af denne. Dansk design/håndværk. Unika produkt.

Skotten Anton

Pris 149,00 kr.

Skotten Anton er sød og sjov og elsker at prutte under dynen. Han har spidse ører og så er han fyldt med kærlighed.. Sløjfen kan fjernes og den kan vaskes ved 30 grader. Der vil kun blive produceret én af denne. Dansk design/håndværk. Unika produkt.

Top