Baby/børne ophæng

Vi ønsker vel alle på en eller anden måde, at gøre vores hjem ekstra hyggelige. Derfor har vi hos Trikkerdesign skabt et udvalg af unikke ophæng, som vil pryde og pynte dine vinduer, stue, børneværelser, ja kun fantasien sætter grænser. Vælger du at give det som gave, ja så egner det sig smadder godt, som dåbsgave, barselsgave eller måske babyshower gave, hvor man næsten altid giver den samme gave som en af de andre. Det gør du med sikkerhed ikke her, da der kun bliver fremstillet en af hver style. Vi har korte ophæng, lange ophæng. Dejlige og bløde ophæng i forskellige former, farver og materialer. Giv et ophæng til en du har kær eller vælg selv dine favoritter til at pryde dit hjem. Alt er unika og køber du en, ja så har du med sikkerhed købt et dansk designet/produceret ophæng. HUSK: DETTE ER IKKE LEGETØJ OG PGA. SMÅ DELE ANBEFALES DET IKKE, AT BARNET KAN NÅ DET. 100% Handmade

Aktive filtre

Leo sky uro

Lækker leo uro, anbefales kun som pynt, da man altid skal passe på med små børn og den indeholder små dele :) Ren bomuld Der vil kun blive produceret en af denne. Unika produkt.

Blomstret skyuro

Lækker håndlavet sky uro med træ perler. Anbefales ikke til legetøj, da uroen indeholder små dele og udelukkende er til pynt/omhæng Der vil kun blive produceret en af denne. Unika produkt.

Skyuro med blomster

Lækker håndlavet sky i dansk design. Bomuldsstof og bamsefyld. Jeg kalder dem "skymser" Made by me. Anbefales ikke som legetøj, da den indeholder små dele. Kun som ophæng. Unika produkt. Dansk design/håndværk

Nora den skønne.

Pris 199,00 kr.

Skøn uro lavet i lækkert bomuld med lidt shine. Nora, som hun hedder er fyldt med kærlighed og lidt pudefyld. Denne uro er ikke egnet til leg pga. Snore og små dele. Den er udelukkende til pynt. Unika produkt.

Måne uro med leopardprikker...

Pris 189,00 kr.

Måneuro i hvid med leopard prikker og stjerner i mint farve. Perfekt som ophæng i vinduet eller over puslepladsen.Uroen indeholder små dele og anbefales IKKE til leg. Længde: 74 cm. Denne er kun til pynt! Dansk design/håndværk Unika produkt hvilket betyder, at der kun er én af denne slags. Længde:

Uro sky med prikker

Pris 149,00 kr.

Skøn sky uro med sorte prikker.Indeni er den stoppet ud med pudefyld og kærlighed. Anbefales ikke til leg pga. små dele og snoren. Udelukkende til øjets og smilets fornøjelse. Unika produkt. Håndlavet. Dansk design/håndværk

Giraf uroen Titte

Pris 149,00 kr.

Giraffen Titte er vild med prinsesser. Nogle gange klæder hun sig ud og leger til hun selv er én.Hun er rigtig sød og har guld farvede nister over det hele. Indeni er hun stoppet ud med pudefyld og kærlighed. Anbefales ikke til leg pga. små dele og snoren. Udelukkende til øjets og smilets fornøjelse. Unika produkt. Håndlavet. Dansk design/håndværk

Sky uro med prikker

Pris 169,00 kr.

Skyuro med prikker. Perfekt som ophæng i vinduet eller over puslepladsen.Uroen indeholder små dele og anbefales IKKE til leg. Denne er kun til pynt! Dansk design/håndværk Unika produkt hvilket betyder, at der kun er én af denne slags.

Måne uro med prikker

Pris 189,00 kr.

Måneuro med prikker og stjerner. Perfekt som ophæng i vinduet eller over puslepladsen. Uroen indeholder små dele og anbefales IKKE til leg. Denne er kun til pynt! Dansk design/håndværk Unika produkt hvilket betyder, at der kun er én af denne slags. Længde: 95 cm.

Måne uro i hvid med leopard...

Pris 189,00 kr.

Måneuro i hvid med leopard prikker og stjerner. Perfekt som ophæng i vinduet eller over puslepladsen.Uroen indeholder små dele og anbefales IKKE til leg. Denne er kun til pynt! Dansk design/håndværk Unika produkt hvilket betyder, at der kun er én af denne slags. Længde: 76 cm.

Top