Filtrer efter

Baby/børne ophæng

Der er 97 varer.

Viser 1-12 af 97 element(er)

Aktive filtre

Leo sky uro

Lækker leo uro, anbefales kun som pynt, da man altid skal passe på med små børn og den indeholder små dele :) Ren bomuld Der vil kun blive produceret en af denne. Unika produkt.

Blomstret skyuro

Lækker håndlavet sky uro med træ perler. Anbefales ikke til legetøj, da uroen indeholder små dele og udelukkende er til pynt/omhæng Der vil kun blive produceret en af denne. Unika produkt.

Skyuro med blomster

Lækker håndlavet sky i dansk design. Bomuldsstof og bamsefyld. Jeg kalder dem "skymser" Made by me. Anbefales ikke som legetøj, da den indeholder små dele. Kun som ophæng. Unika produkt. Dansk design/håndværk

Nora den skønne.

Pris 199,00 kr.

Skøn uro lavet i lækkert bomuld med lidt shine. Nora, som hun hedder er fyldt med kærlighed og lidt pudefyld. Denne uro er ikke egnet til leg pga. Snore og små dele. Den er udelukkende til pynt. Unika produkt.

Måne uro med leopardprikker...

Pris 189,00 kr.

Måneuro i hvid med leopard prikker og stjerner i mint farve. Perfekt som ophæng i vinduet eller over puslepladsen.Uroen indeholder små dele og anbefales IKKE til leg. Længde: 74 cm. Denne er kun til pynt! Dansk design/håndværk Unika produkt hvilket betyder, at der kun er én af denne slags. Længde:

Uro sky med prikker

Pris 149,00 kr.

Skøn sky uro med sorte prikker.Indeni er den stoppet ud med pudefyld og kærlighed. Anbefales ikke til leg pga. små dele og snoren. Udelukkende til øjets og smilets fornøjelse. Unika produkt. Håndlavet. Dansk design/håndværk

Giraf uroen Titte

Pris 149,00 kr.

Giraffen Titte er vild med prinsesser. Nogle gange klæder hun sig ud og leger til hun selv er én.Hun er rigtig sød og har guld farvede nister over det hele. Indeni er hun stoppet ud med pudefyld og kærlighed. Anbefales ikke til leg pga. små dele og snoren. Udelukkende til øjets og smilets fornøjelse. Unika produkt. Håndlavet. Dansk design/håndværk

Sky uro med prikker

Pris 169,00 kr.

Skyuro med prikker. Perfekt som ophæng i vinduet eller over puslepladsen.Uroen indeholder små dele og anbefales IKKE til leg. Denne er kun til pynt! Dansk design/håndværk Unika produkt hvilket betyder, at der kun er én af denne slags.

Måne uro med prikker

Pris 189,00 kr.

Måneuro med prikker og stjerner. Perfekt som ophæng i vinduet eller over puslepladsen. Uroen indeholder små dele og anbefales IKKE til leg. Denne er kun til pynt! Dansk design/håndværk Unika produkt hvilket betyder, at der kun er én af denne slags. Længde: 95 cm.

Top