Huer

Huer

Trikkerdesigns huer er alle unika produkter. En hue skal være lækker, de skal fungere, og huer skal ikke mindst kunne opfylde behovet for at varme og sidde godt fast. Alle huer er lavet i Stretch stof og det betyder derfor at alle huer kan strække sig. Alle huer er lavet i dobbelt stof, nogle er tykke, nogle er tynde, men alle mine huer er unikke og der er kun en af hver style. Det er dansk design og jeg sidder selv og syer alle mine produkter selv.

Aktive filtre

Unika unisex hue med...

Pris 179,00 kr.

Unika unisex voksen hue med lækkert printet stof udvendigt. Indvendigt er der bordeaux Stretch. Der vil kun blive produceret denne ene, da dette er et unika produkt. Omkreds: 55 cm. Længde: 28 cm. Str. One size.

Unika voksen hue med...

Pris 179,00 kr.

Unika voksen hue med lækkert og tyndt Stretch stof udvendigt. Indvendigt er der sort Stretch. Der vil kun blive produceret denne ene, da dette er et unika produkt. Omkreds: 55 cm. Bredde: 28 cm. Str. One size.

Unika hue med leo print og...

Pris 179,00 kr.

Unika voksen hue med lækkert og tyndt leopard Stretch stof udvendigt. Indvendigt er der antrazit grå Stretch. I toppen er der en kvast lavet i uld garn. Der vil kun blive produceret denne ene, da dette er et unika produkt. Omkreds: 55 cm. Bredde: 28 cm. Str. One size.

Pige/voksen hue i dyreprint...

Pris 169,00 kr.

Lækker hue i dyreprint. Den har mørk rosa foer og dette kan foldes op hvis beanie effekten ikke ønskes. Skøn rosa garn pom pom i toppen. One size. (Men kan bruges fra 12 år). Unika produkt. (Der kan tilkøbes en matchende Halsedisse).

Huer til Damer

TrikkerDesigns huer til damer er alle unika produkter. Huer til damer skal være lækre, de skal fungere, og huer skal ikke mindst kunne opfylde behovet for at varme og sidde fast.
Alle huer til damer er lavet i Stretch stof og det betyder derfor at alle huer kan strække sig. Alle huer er lavet i dobbelt stof, nogle er tykke, nogle er tynde, men alle mine huer er unikke og der er kun en af hver style.

Med en hue til damer fra TrikkerDesign er du sikker på at du får et unikt produkt, hvor der er kælet for detaljen og hvor færdiggørelsen er lavet i håndsyet.

Du vil til enhver tid kunne finde 10 forskellige huer til damer på hjemmesiden, der sikrer et bredt og godt udvalg, hvor det unikke snit er det vigtige.

Hvis du vil, har du muligheden for at krydre dit look med et Tubehalstørklæde til damer hvis du skulle få lyst, så har du fuldendt det varme look.

Top