Filtrer efter

Pandebånd

Trikkerdesigns pandebånd er alle unika produkter. Pandebånd skal være lækre, de skal fungere, og pandebånd skal ikke mindst kunne opfylde behovet i st sidde fast. Alle pandebånd er lavet i Stretch stof og det betyder derfor at alle pandebånd kan strække sig. Hvis du generelt har svært ved at fastholde dine pandebånd/hårbånd på hovedet kan du med nemhed bruge en hårnål på pandebåndet og fastgøre dette til håret. Alle mine pandebånd er unikke og der er kun et af hvert.

Der er 30 varer.

Viser 1-12 af 30 element(er)

Aktive filtre

Unika pandebånd med digital...

Pris 149,00 kr.

Lækkert Jersey pandebånd med Stretch. Dette er vendbart og kan styles på flere forskellige måder. Brug det som hårbånd el pandebånd. Du folder bare el tvister. Sætter det over ørene el skubber det sammen og bruger det som pandebånd. Dette er en helt ny sammensætning med flere snit. Denne vare er en unika, dette betyder, at der kun vil blive lavet én style...

Unika pandebånd med dyr og...

Pris 149,00 kr.

Børne pandebånd med lækkert dyre stof udvendigt. Indvendigt er der kobolt blå Stretch. Sløjfen er lavet i samme materiale som forsiden. Dette kan dog tages af og pandebåndet kan vendes. Der vil kun blive produceret denne ene, da dette er et unika produkt. Omkreds: 43 cm. Bredde: 9 cm. Str. 2-4 år.

Pandebånd med prikker og...

Pris 129,00 kr.

Børne pandebånd med lækkert dyre stof udvendigt. Indvendigt er der kobolt blå Stretch. Sløjfen er lavet i samme materiale som forsiden. Dette kan dog tages af og pandebåndet kan vendes. Der vil kun blive produceret denne ene, da dette er et unika produkt. Omkreds: 36 cm. Bredde: 8 cm. Str. 6 mdr - 1 år.

Top