Halsedisser

Halsedisser skal være praktiske, Men de skal også opfylde dit barns behov. Skal den være varm, skal den være let eller skal den bare være smart eller varm og smart. Halsedisser til drenge er lavet, så de kan vende dem og bruge dem som to forskellige looks. Halsedisser skal bare trækkes over hovedet og ikke tvindes, som man gør med tubetørklæder. En Halsedisse kan også bruges som hue. Dette kan du gøre hvis du har et elastik eller en snor som du binder om toppen. Halsedisser er også smarte, hvis du går eller cykler og fryser om næsen. Du trækker halsedissen op over næsen og voila, så får du varmen. Alle Halsedisser er dansk design, dansk produktion og alle er de lavet af mig. Alle Halsedisser er unikke og dette betyder, at der kun er en af hver.

Aktive filtre

Unika halsedisse med...

Pris 149,00 kr.

Lækker unika halsedisse (unisex). Her med grå og sorte striber samt bordeaux Jersey. Flere kombinationer af farver, når du vender og drejer tuben. Der vil kun blive produceret en af dette produkt. Unika produkt. 27 cm højt. 52 cm i omkreds (Stretch).

Prikket tube i vamset stof

Pris 149,00 kr.

Lækker halsedisse perfekt til efterår og vinter. Denne er vamset og varm og kan vendes så den enten er blå el prikket. Dem kan også bøjes ned og tages over næsen når man cykler. Dette er en børne tube, men stjæl du den bare fra dit barn, for jeg lover dig, at den er Lækker :)Unika tube.

Top