Filtrer efter

Halsedisser

Halsedisser til Kvinder

Der er 18 varer.

Viser 1-12 af 18 element(er)

Aktive filtre

Unika halsedisse med tern.

Pris 149,00 kr.

Lækker unika halsedisse (unisex). Her med ternet fast stof og "karry" Jersey. Flere kombinationer af farver, når du vender og drejer tuben. Der vil kun blive produceret en af dette produkt. Unika produkt. 31 cm højt. 60 cm i omkreds.

Unika halsedisse med store...

Pris 149,00 kr.

Lækker unika halsedisse (unisex). Her med store tern i fast stof og bordeaux Jersey. Flere kombinationer af farver, når du vender og drejer tuben. Der vil kun blive produceret en af dette produkt. Unika produkt. 34 cm højt. 60 cm i omkreds.

Unika halsedisse med "guld"...

Pris 199,00 kr.

Lækker unika Halsedisse med kalveskinds frynser og "guld" tråd. Blødt sort jersey indvendig og uldblanding udvendig. Lavet i Lækker ternet stof. Indersiden er lavet i blødt sort jersey. Unika design. Højde: 44 cm Omkreds: 67 cm

Unika halsedisse med velour...

Pris 199,00 kr.

Lækker Halsedisse i blå velour. Den har håndklippede kalveskindsstrimler langs siden og blåt Stretch indeni. Den er super flot til en skindjakke el en strik. Unika produkt. Der laves kun denne ene. Omkreds: 74 cm. Bredde: 39 cm Frynse længde: 7 cm.

Halsedisse i dyreprint og sort

Pris 179,00 kr.

Lækker vendbar Halsedisse i sort og med gråligt Stretch med dyreprint. Du vender og drejer bare tuben efter den style du ønsker til dit outfit. Denne er lavet i 2 forskellige stretch stoffer. Dansk håndværk/design Dette er et unika produkt. One size. Længde: 31 cm.

Halsedisser til Kvinder

Trikkerdesigns Halsedisser til kvinder giver dig muligheden at sikre en unik stil sammen med at de sørger for lækker komfort. Vil du gerne sikre dig i det omskiftelige danske vejr, samtidig med at du kommer ud af døren med stil, så er disse Halsedisser til kvinder lige nøjagtig det accesory du har brug for

Du finder helt sikkert ikke disse moderigtige halsedisser til kvinder noget andet sted. Der produceres nemlig kun en af hver.

Du er som sagt en sikker måde at komme ud af døren på, med et moderigtigt udtryk i en fart. Det er tit og mange gange nødvendigt at have en hurtig og smart løsning, uden at gå på kompromis. Det er bare at tage en halsedisse over hovedet og halsen er beskyttet, samtidig med at du kan holde varmen og se godt ud. Halsedisser til kvinder fra TrikkerDesign giver dig et unikt udtryk med dansk design, samt mode og funktion.

En halsedisser til kvinder behøver ikke kun at kunne bruges i forbindelse med sport, men kan sagtens sikre dig et moderigtigt udtryk, der kan bruges på samme måde som vores tubehalstørklæder til kvidner kan.

Top