Tubehalstørklæder

Tubehalstørklæder til Kvinder. Tubetørklæder skal være praktiske, men de skal også opfylde dit behov. Skal tuben være være varm, skal den være let eller skal den bare være smart eller varm og smart. Tubetørklæder til kvinder er lavet, så du kan vende dem og bruge dem som utallige looks. Vend, drej twist, ja kun fantasien sætter grænser. Tubetørklæder skal tvindes, dvs. at man hænger tuben om halsen og ligesom laver et ottetal og trækker den anden løkke over hovedet. Halsedisser er også smarte, hvis du går eller cykler og fryser. Du trækker halsedissen op over hovedet og voila, så får du varmen. Alle Tubetørklæder er dansk design, dansk produktion og alle er de lavet af mig. Alle Halsedisser er unikke og dette betyder, at der kun er en af hver.

Aktive filtre

Unika tube med mint og tern

Pris 349,00 kr.

Lækker Vendbar tube i forskellige materialer. Dette er en unika tube, så der er kun denne ene af sin slags. Vend og drej den som du vil for forskellige styles. Der vil kun blive produceret en af denne. Unika produkt.

Lækker tube med effekt

Pris 399,00 kr.

Lækkert stof, blandet og stylet.. den er super Lækker, blød og varm. Vend, drej osv som du har lyst og skab nye looks hver dag. Der vil kun blive produceret en af denne. Bredde: 32 cm Omkreds: 148 cm. Dansk design/håndværk Unika produkt.

Bamse tube med 3 farver.

Pris 349,00 kr.

Lækkert fake fur tube. Den er super Lækker, blød og varm. Sort, blå og creme. Vend, drej osv som du har lyst og skab nye looks hver dag. Kan endda trækkes op om ørene på cykelturen Der vil kun blive produceret en af denne. Unika produkt. Dansk design/håndværk

Unika tube med dyreprint

Pris 349,00 kr.

Lækker vamset Tube tørklæde med dyreprint. Kan vendes, drejes, ja lad tørklædet bestemme looket. Denne vare vil kun blive produceret i en udgave. Dansk design/håndværk Bredde: 34 cm. Længde: 142 cm.

Unisex tube i grå og bordeaux.

Pris 349,00 kr.

Lækker vamset unika tube. Denne er en unisex tube. Som man kan se på billedet, vil der kunne laves uendelige kombinationer af farver, når du vender og drejer tuben. Der vil kun blive produceret en af dette produkt. Unika produkt. 36 cm højt 140 cm i omkreds.

Tubehalstørklæder til Kvinder

Trikkerdesigns tubehalstørklæder til kvinder sørger for lækker komfort og unik stil. Du vil med sikkerhed ikke finde et lignende tubehalstørklæde noget som helst sted. Der bliver nemlig kun lavet én af hver style.

Det er sikkert at du nemt og hurtigt kommer ud af døren med stil og komfort. Det er bare at sno et tubehalstørklæde om halsen og så er det afsted i alt slags vejr. Tubehalstørklæder til kvinder fra TrikkerDesign er lig med unikt dansk design, samt mode og funktion.

Alle ved at man ikke altid har alverdens tid og sommetider skal man bare have en nem og hurtig løsning. Her byder vores udvalg af unikke tubehalstørklæder til kvinder ind med de fine eksempler på smukt tilbehør også selvom det skal gå stærkt med stylingen i hverdagen. De rørformede designs gør at du selv bestemmer hvor mange gange du vil slynge det rundt om halsen.

Tag det blot over hovedet og lad det hænge, så det dækker ned over bryskassen, eller slyng det flere gange omkring halsen, så der er garanti for varme og individuel styling. Du kan ligeledes trække det op over håret i sne eller regnvejr. Du er unik, så hvorfor ikke vise det med et unika design?!?

Top