Halsedisser

Halsedisser skal være praktiske, Men de skal også opfylde dit behov. Skal den være varm, skal den være let eller skal den bare være smart eller varm og smart. Halsedisser til mænd er lavet, så du kan vende dem og bruge dem som to forskellige looks. Halsedisser skal bare trækkes over hovedet og ikke tvindes, som man gør med tubetørklæder. En Halsedisse kan også bruges som hue. Dette kan du gøre hvis du har et elastik eller en snor som du binder om toppen. Halsedisser er også smarte, hvis du går eller cykler og fryser om næsen. Du trækker halsedissen op over næsen og voila, så får du varmen. En Halsedisse kan tilmed bruges, når du kører på motorcykel. Alle Halsedisser er dansk design, dansk produktion og alle er de lavet af mig. Alle Halsedisser er unikke og dette betyder, at der kun er en af hver.

Aktive filtre

Unika halsedisse med tern.

Pris 149,00 kr.

Lækker unika halsedisse (unisex). Her med ternet fast stof og "karry" Jersey. Flere kombinationer af farver, når du vender og drejer tuben. Der vil kun blive produceret en af dette produkt. Unika produkt. 31 cm højt. 60 cm i omkreds.

Unika halsedisse med store...

Pris 149,00 kr.

Lækker unika halsedisse (unisex). Her med store tern i fast stof og bordeaux Jersey. Flere kombinationer af farver, når du vender og drejer tuben. Der vil kun blive produceret en af dette produkt. Unika produkt. 34 cm højt. 60 cm i omkreds.

Ternet unika tube med grå...

Pris 199,00 kr.

Lækker unika tube med en lang stribe af håndklippede grå ruskindsfrynser syet ind langs siden. Denne er lavet i fast stof og kan derfor ikke strækkes. Den har blå jersey på indersiden for skønnere følelse på halsen. Har et smukt fald. Skal renses, men tåler gerne en klud og er nem at tørre af. Findes kun denne ene af sin slags. Unika produkt.

Top