Toilettasker

Toilettasker, makeup tasker, makeup punge, ja man kan kalde dem meget, men alt i alt skal toilettaske opfylde dit behov. Trikkerdesign er unika design. Dvs. at din toilettaske med sikkerhed bliver den eneste af sin slags. En toilettaske er en god gave. Den kan gives som en værtinde gave, den kan gives i forbindelse med et babyshower, for en vordende mor har brug for noget på sit sygehus ophold. Derudover er en rummelig toilettaske vigtig, hvis du har brug for mange produkter i den. Der er også toilettasker der opfylder behovet for færre produkter, det kan være du bare har brug for, at kunne have din tandbørste og lidt produkter. Der er feminine toilettasker, rå toilettasker, ja vi har noget for enhver smag. Alle toilettasker er unikke, de er dansk produceret, dansk designet og ikke mindst er de håndlavet af mig.

Aktive filtre

Toilettaske i denim

Pris 249,00 kr.

Lækker rummelig toilettaske i denim med hank og lynlås. Foer: Blå Lynlås: Blå Længde: 24 cm. Højde: 12 cm. Bredde: 10 cm. Unika produkt. Dansk design/håndværk Bliver kun produceret denne ene.

Toilettaske i senneps gul

Pris 249,00 kr.

Lækker rummelig toilettaske med hank og lynlås. Foer: Blå ternet Lynlås: Metal på blå Længde: 24 cm. Højde: 12 cm. Bredde: 10 cm. Unika produkt. Dansk design/håndværk Bliver kun produceret denne ene.

Top