Clutches

Clutches

Trikkerdesigns Clutches er alle unikke. Mange af de skønne skind Clutches er udviklet ud af rest skind, som jeg har opkøbt fra større virksomheder. Jeg laver hver en clutch ud fra skindrestens størrelse og det er herved alle de lækre Clutches bliver unikke. En taske skal være speciel fordi du ønsker den passer til dig. Der er lavet forskellige designs, farver, mønstre og størrelser, så tænk på den du giver den til, hvad stil kan gøre hende glad. En gave er bedst når afsenderen har tænkt over modtagerens stil. Detaljerne er vigtige, det er mennesker også, så vil du give en skøn og unik gave til en du holder af, så giv et Trikkerdesign produkt. Her viser du med sikkerhed en person er unik. Nogle af vores Clutches er lavet i denim, fløjl og stof. Disse er også rest stof fra vores større styles. Dette gør, at vi får mindst muligt spild. Alle Clutches er unikke, alle Clutches er håndlavede, alle Clutches er dansk håndværk og dansk design.

Aktive filtre

Lækker lille clutch med...

Pris 299,00 kr.

Lækker lammeskinds clutch med vokset look. Der er crack effekt på det sorte og en stribe præget "lak" skind i midten. To forskellige look afhængig af hvordan du vender den. Der vil kun blive produceret en af denne. Unika produkt.

Clutches

TrikkerDesigns Clutches er alle unikke.
Mange af de skønne skind-clutches er udviklet ud af rest skind, som jeg har opkøbt fra større virksomheder.
Jeg laver hver en clutch ud fra skindrestens størrelse og det er herved alle de lækre Clutches bliver unikke. En taske skal være speciel fordi du ønsker den passer til dig, ikke fordi andre kan. Her får du virkelig muligheden for at skille dig ud om du har brug for en flot makeup pung til bryllup eller en flot unik håndtaske til receptionen. Ligegyldig hvilket arrangement, højtidelighed eller sammenkomst du skal til så vil du helt sikkert skille dig ud med en unik clutch til damer med en clutch fra TrikkerDesign

Clutches er den perfekte gave

Der er lavet forskellige designs, farver, mønstre og størrelser, så tænk på den du giver den til, hvad stil kan gøre hende glad. En gave er bedst når afsenderen har tænkt over modtagerens stil. Detaljerne er vigtige, så hvis du synes modtageren af netop din gave er unik, så giv et TrikkerDesign produkt.

Top