Clutches

Filtrer efter

Clutches

Trikkerdesigns Clutches er alle unikke. Mange af de skønne skind Clutches er udviklet ud af rest skind som jeg har opkøbt fra større virksomheder. Jeg laver hver en clutch ud fra skindrestens størrelse og det er herved alle de lækre Clutches bliver unikke. En taske skal være speciel fordi du ønsker den passer til dig, ikke fordi andre kan. Der er lavet forskellige designs, farver, mønstre og størrelser, så tænk på den du giver den til, hvad stil kan gøre hende glad. En gave er bedst når afsenderen har tænkt over modtagerens stil. Detaljerne er vigtige, så vis de er unikke og giv et Trikkerdesign produkt.

Der er 67 varer.

Viser 1-12 af 67 element(er)

Aktive filtre

Lækker lille clutch med...

Pris 299,00 kr.

Lækker lammeskinds clutch med vokset look. Der er crack effekt på det sorte og en stribe præget "lak" skind i midten. To forskellige look afhængig af hvordan du vender den. Der vil kun blive produceret en af denne. Unika produkt.

Clutches

TrikkerDesigns Clutches er alle unikke.
Mange af de skønne skind-clutches er udviklet ud af rest skind, som jeg har opkøbt fra større virksomheder.
Jeg laver hver en clutch ud fra skindrestens størrelse og det er herved alle de lækre Clutches bliver unikke. En taske skal være speciel fordi du ønsker den passer til dig, ikke fordi andre kan. Her får du virkelig muligheden for at skille dig ud om du har brug for en flot makeup pung til bryllup eller en flot unik håndtaske til receptionen. Ligegyldig hvilket arrangement, højtidelighed eller sammenkomst du skal til så vil du helt sikkert skille dig ud med en unik clutch til damer med en clutch fra TrikkerDesign

Clutches er den perfekte gave

Der er lavet forskellige designs, farver, mønstre og størrelser, så tænk på den du giver den til, hvad stil kan gøre hende glad. En gave er bedst når afsenderen har tænkt over modtagerens stil. Detaljerne er vigtige, så hvis du synes modtageren af netop din gave er unik, så giv et TrikkerDesign produkt.

Top