Filtrer efter

Tasker

Der er mange former for tasker. Store tasker, små tasker, tasker der kan indeholde mange ting, tasker der kan indeholde få ting. Der er punge, shoppere, Clutches, pæne tasker, mere funktionelle tasker, men alle skal de kunne fungere. Hos Trikkerdesign har vi tænkt over hver en detalje. Der er ikke flere lommer i end du behøver. Der er kun lavet én af hver taske så du bliver helt unik ligemeget hvilken en du køber. Alt er håndlavet i Danmark. Det er dansk design fra bunden. Jeg sidder og laver hver og en med kærlighed og lidenskab og jeg elsker at sælge hver og en til jer som har forelsket sig i en af mine designs som jeg sidder og brænder for når jeg syr dem.

Der er 137 varer.

Viser 1-12 af 137 element(er)

Aktive filtre

Shopper i blå og hvide striber

Pris 399,00 kr.

Stor og lækker shopper perfekt til strandturen, shopping turen eller bare god til alle de andre små tasker og poser vi slæber på. Der er lynlås lomme indeni og på ydersiden sidder ligeledes en lomme. Længde: 49 cm Bredde: 24 cm Højde: 30 cm Anbefales ikke til meget tunge ting da det er stof. Kan vaskes ved 40 grader. Unika design. Dansk design/håndværk.

Shopper med grønne striber...

Pris 449,00 kr.

Stor og lækker shopper perfekt til strandturen, shopping turen eller bare god til alle de andre små tasker og poser vi slæber på. Der er lynlås lomme indeni og på ydersiden sidder ligeledes en lomme. Længde: 49 cm. Bredde: 23 cm Højde: 29 cm Anbefales ikke til meget tunge ting da det er stof. Kan vaskes ved 40 grader. Unika design. Dansk design/håndværk.

Lækker blomstret...

Pris 149,00 kr.

Lækker lille clutch/pung med blomster og rosa Foer. Dette er et unika produkt. Der er lavet et par stykker lignende, men disse har forskellige mønstre. Bredde: 16 cm. Længde: 11 cm. Lynlås: grå og sølv.

Top