Interiør

Aktive filtre

Unika pude med fake...

Pris 399,00 kr.

Skøn unika pude med blandet tekstil stof i mørke farver. Puden måler 42*58 cm. Indeholder polyester pudefyld. Puden har ikke lynlås, da der er pyntet med fake ruskinds frynser og derfor ikke vil have en effekt. Forskellig for og bagside. Skal renses.

Unika pude med striber og...

Pris 349,00 kr.

Skøn unika pude i uldblanding med to striber i tekstil stof med "guldtråd" vævet i. Puden måler 34*54 cm. Indeholder polyester pudefyld. Puden har ikke lynlås, da der er uldblanding i og ikke kan komme i vaskemaskinen. Har to forskellige sider. Kan mixes med nogle af de andre puder i sortimentet (se de sidste billeder). Skal renses.

Leo sky uro

Lækker leo uro, anbefales kun som pynt, da man altid skal passe på med små børn og den indeholder små dele :) Ren bomuld Der vil kun blive produceret en af denne. Unika produkt.

Blomstret skyuro

Lækker håndlavet sky uro med træ perler. Anbefales ikke til legetøj, da uroen indeholder små dele og udelukkende er til pynt/omhæng Der vil kun blive produceret en af denne. Unika produkt.

Unika pude i...

Pris 379,00 kr.

Skøn flaskegrøn/nude unika pude i fløjl og baby fløjl. Puden måler 40*54cm. Indeholder polyester pudefyld. Puden har ikke lynlås, da knappen er syet igennem og derfor ikke vil have en effekt. Har to nude kalveskinds knapper. Skal renses

Skyuro med blomster

Lækker håndlavet sky i dansk design. Bomuldsstof og bamsefyld. Jeg kalder dem "skymser" Made by me. Anbefales ikke som legetøj, da den indeholder små dele. Kun som ophæng. Unika produkt. Dansk design/håndværk

Unika pude i grov vævet...

Pris 349,00 kr.

Lækker unika pude med blomster i grov vævet tekstil stof. Puden har polyester fyld. 42*55cm. Denne har to ruskinds knapper syet sammen i midten og kan derfor ikke vaskes. Derfor er lynlås ikke nødvendig. Skal renses. Unika produkt, så der vil kun blive produceret denne ene af sin slags.

Pude i uldblanding med striber

Pris 399,00 kr.

Lækker stribet pude i nå og sort uld mix. Der er to forskellige ruskinds knappper på, så du bestemmer selv dagens look. Længde: 52 cm. Højde: 32 cm. Unika produkt. Dansk design/håndværk (Skal renses). Bliver kun produceret denne ene.

Nora den skønne.

Pris 199,00 kr.

Skøn uro lavet i lækkert bomuld med lidt shine. Nora, som hun hedder er fyldt med kærlighed og lidt pudefyld. Denne uro er ikke egnet til leg pga. Snore og små dele. Den er udelukkende til pynt. Unika produkt.

Pude i army grøn

Pris 399,00 kr.

Lækker pude i army grønt struktur vævet stof. To forskellige knapper. Grå lammeskinds knap og en grå ruskinds knap. Længde: 52 cm. Højde: 32 cm. Unika produkt. Dansk design/håndværk (Skal renses) Bliver kun produceret denne ene.

Top