Baby

Aktive filtre

Babyalarmpose i grå quilt...

Pris 129,00 kr.

Lækker baby alarm pose med to rum. Primært til neonate alarmer. Der er plads til begge alarmer plus snore. Dog ville jeg afmontere snoren på baby enheden pga kvælningsfare. Posen er kun egnet til opbevaring så Alarmerne ikke bliver ridsede under transport. Pga. perler og snører i lukning er posen ikke velegnet som legetøj for baby. Dansk...

Babysengetøj med tern og...

Pris 349,00 kr.

Lækkert baby sengetøj i bomuld. Dette kan vaskes ved 40 grader, tørretumbles og stryges ved fuld varme. Der er en lille lomme til yndlingsbamsen, så den ikke bliver væk på turenDer vil kun blive lavet én af hver style.Unika produkt.

Skotten Frida

Pris 149,00 kr.

Skotten Frida er sød og sjov og elsker Blomster. Hun har har dem selv og så er hun fyldt med kærlighed.. Sløjfen kan fjernes og den kan vaskes ved 30 grader. Der vil kun blive produceret én af denne. Dansk design/håndværk. Unika produkt.

Elefanten Ness

Pris 129,00 kr.

Elefanten Ness er skøn. Han er ternet, har store ører og mega blød indeni. Hans livret er skummus og kærlighed og så er han vild med Westlife. Han kan hænge hvor du synes, men er mest beregnet som pynt på autostolen.

Barnevognsophæng med prikker

Pris 149,00 kr.

Skøn hvid og sort prikket stjerne. Perfekt til barnevognen. Prikkerne og formen stimulerer synssansen. Klemmen må ikke sættes på de tykke dele med jern og plastik (klemmen kan er ikke beregnet til dette, kun til stoffet). Dansk design/håndværk. Unika design. Bredde: 18cm. Længde incl klips: 20cm.

Suttekæde med blomster

Pris 79,00 kr.

Suttekkæde med blomster. Sundhedsstyrelsen anbefaler en længde på max 22 cm (for at der ikke er kvælningsfare). Dette retter vi os selvfølgelig efter. Denne suttekæde passer til en af kjolerne i pige kategorien. Dansk design/håndværk.

Unika strutskørt med...

Pris 69,00 kr.

Lækkert unika strutskørt. Passer til jellycat bamsen og dukker/bamser i denne størrelse. Der er så mange ens dukker/bamser, men kun dette strutskørt i denne style. Så gør din kanin unik Her med små figurer.

Top