Pandebånd

Trikkerdesigns pandebånd er alle unika produkter. Pandebånd skal være lækre, de skal fungere, og pandebånd skal ikke mindst kunne opfylde behovet for varme og for at sidde fast på hovedet. Alle pandebånd er lavet i Stretch stof og det betyder derfor at alle pandebånd kan strække sig. Hvis du generelt har svært ved at fastholde dine pandebånd/hårbånd kan du med nemhed bruge en hårnål på pandebåndet og fastgøre dette til håret. De smalle pandebånd kan også bruges som hårbånd. Alle mine pandebånd er unikke og der er kun et af hvert. Alle pandebånd er dansk unika design. De er alle syet af mig og der er ikke to der er ens. Du kan lave forskellige styles med dine pandebånd, som stort set alle er vendbare.

Aktive filtre

Skønt pandebånd med...

Pris 149,00 kr.

Lækkert Stretch pandebånd i lyserød med skønne japanske piger og grå jersey. Pandebåndet er vendbart, sløjfen bindes bare af og på den anden side. Sløjfen kan tages af så man opnår bredere effekt. Bredde: 11 cm. Omkreds: 46 cm. Størrelse: 2-6 år. Unika produkt. Dansk design/håndværk

Pige pandebånd med skønne...

Pris 149,00 kr.

Lækkert Stretch pandebånd i blå og bordeaux. Der er skønne skønne bier på forsiden med sølv glimmer og pandebåndet er vendbart. Sløjfen kan tages af så man opnår bredere effekt. Omkreds: 46 cm. Bredde: 10,5 cm. Størrelse: 5-12 år Unika produkt.

Pige pandebånd med skønne...

Pris 149,00 kr.

Lækkert Stretch pandebånd i grå og mørkegrå. Der er skønne svaner på forsiden og pandebåndet er vendbart. Sløjfen kan tages af så man opnår bredere effekt. Omkreds: 47 cm. Bredde: 11 cm. Størrelse: 6-12 år Unika produkt.

Top