Huer

Huer

Trikkerdesigns huer er alle unika produkter. En hue skal være lækker, de skal fungere, og huer skal ikke mindst kunne opfylde behovet for at varme og sidde godt fast. Alle huer er lavet i Stretch stof og det betyder derfor at alle huer kan strække sig. Alle huer er lavet i dobbelt stof, nogle er tykke, nogle er tynde, men alle mine huer er unikke og der er kun en af hver style. En hue der ikke fungerer er ikke behagelig for barnet, at have på. Så vælg en hue der ikke er for stram, en hue der ikke er for løs, men den skal sidde fast, så barnet ikke føler ubehag, men derimod opfylder behovet for, at få varme til ørerne. Alle huer er dansk unika design, som er produceret i Danmark. Alle huer bliver syet af mig.

Aktive filtre

Pige/voksen hue i dyreprint...

Pris 169,00 kr.

Lækker hue i dyreprint. Den har mørk rosa foer og dette kan foldes op hvis beanie effekten ikke ønskes. Skøn rosa garn pom pom i toppen. One size. (Men kan bruges fra 12 år). Unika produkt. (Der kan tilkøbes en matchende Halsedisse).

Unika pigehue med dyreprint...

Pris 149,00 kr.

Børne hue med lækkert dyreprintet stof udvendigt. Indvendigt er der lyserød Stretch. Sløjfen er lavet i samme materiale som ydersiden. Der vil kun blive produceret denne ene, da dette er et unika produkt. Omkreds: 48 cm. Længde: 21 cm. Str. 4-12 år.

Unika pigehue med leopard...

Pris 179,00 kr.

Børne hue med lækkert tyndt dyreprint stof. Indvendigt er der lyserød Stretch. Sløjfen er lavet i samme materiale som indersiden. Der vil kun blive produceret denne ene, da dette er et unika produkt. Omkreds: 45 cm. Længde: 21 cm. Str. 3-10 år.

Hue med rosa sløjfe og...

Pris 149,00 kr.

Børne hue med lækkert Stretch stof med strik look udvendigt. Indvendigt er der lyseblåt Stretch. Sløjfen er lavet rosa Stretch. Der vil kun blive produceret denne ene, da dette er et unika produkt. Omkreds: 50 cm. Længde: 22 cm Størrelse: 4-10 år.

Hue med rosa sløjfe og dyre...

Pris 149,00 kr.

Børne hue med lækkert Stretch stof med med dyr udvendigt. Indvendigt er der rosa Stretch. Sløjfen er lavet i samme materiale som indersiden. Der vil kun blive produceret denne ene, da dette er et unika produkt. Omkreds: 48 cm. Længde: 22 cm Størrelse: 4-10 år.

Unika børnehue med blomster...

Pris 149,00 kr.

Børne hue med lækkert grå Stretch stof med blå blomster udvendigt. Indvendigt er der blå Stretch. Sløjfen er lavet i samme materiale som indersiden. Der vil kun blive produceret denne ene, da dette er et unika produkt. Omkreds: 48 cm. Længde: 22 cm Størrelse: 4-10 år.

Bohéme børne hue med sløjfe.

Pris 149,00 kr.

Børne hue med lækkert bohéme Stretch stof. Indvendigt er der mint farvet tyndt Stretch. Sløjfen er lavet i samme materiale som ydersiden. Der vil kun blive produceret denne ene, da dette er et unika produkt. Omkreds: 46 cm. Bredde: 25 cm. Størrelse: 3-8 år.

Unika hue med glitter og...

Pris 149,00 kr.

Børne hue med lækkert strik stof udvendigt (med "guld glimmer" tråd). Indvendigt er der lyserød Stretch. Sløjfen er lavet i samme materiale som indersiden. Der vil kun blive produceret denne ene, da dette er et unika produkt. Omkreds: 48 cm. Længde: 22 cm. Størrelse: 3-10 år.

Top