Shopper

Shopper

Trikkerdesigns Shoppere er alle unikke. En shopper skal være rummelig og en shopper skal være funktionel. Den bærer ofte fødevarer og andet der evt. kan gøre den beskidt, derfor kan alle mine shoppere vaskes i maskinen ved 30 grader. Jeg laver hver en shopper selv. Det gør at jeg kan sikre at alle produkter bliver unikke. En taske skal være speciel fordi du ønsker den passer til dig. Det kan også være en gave til en speciel person der skal have noget unikt. Der er lavet forskellige designs, farver, mønstre og størrelser, så tænk på den du giver den til, hvad stil kan gøre ham/hende glad. En gave er bedst når afsenderen har tænkt over modtagerens stil. En shopper må gerne være både smart og opfylde det ønskede behov. En shopper kan blive kaldt mange ting, nogle kalder dem totebags, net, shoppere, ja kært barn har mange navne. Trikkerdesigns shoppere er alle designet, så de kan indeholde barnets kasse i børnehaven. Den blev oprindelig konstrueret til mine børns ting og kan indeholde kasse, støvler, regntøj og flyverdragt, vanter og hue. Trikkerdesigns produkter er alle unikke, de er håndlavede af mig, og de er alle produceret i Danmark.

Aktive filtre

Shopper i recycling denim...

Pris 399,00 kr.

Stor og lækker shopper perfekt til strandturen, shoppe turen eller bare god til alle de andre små tasker og poser vi slæber på. Lavet ud af et par Lewis baggy bukser. Længde: 51 cm Bredde: 25 cm Højde: 29 cm Kan vaskes ved 30 grader. Unika design. Dansk design/håndværk.

Shopper i army look

Pris 399,00 kr.

Stor og lækker shopper perfekt til strandturen, shopping turen eller bare god til alle de andre små tasker og poser vi slæber på. Der er lynlås lomme indeni og på ydersiden sidder ligeledes en lomme. Længde: 49 cm Bredde: 23 cm Højde: 29 cm Anbefales ikke til meget tunge ting da det er stof. Kan vaskes ved 40 grader. Unika design. Dansk design/håndværk.

Top