Barnevogn

Aktive filtre

Barnevognsophæng med prikker

Pris 149,00 kr.

Skøn hvid og sort prikket stjerne. Perfekt til barnevognen. Prikkerne og formen stimulerer synssansen. Klemmen må ikke sættes på de tykke dele med jern og plastik (klemmen kan er ikke beregnet til dette, kun til stoffet). Dansk design/håndværk. Unika design. Bredde: 18cm. Længde incl klips: 20cm.

Elefanten Bertil

Pris 179,00 kr.

Elefanten Bertil er fuld af sorte prikker. En prik for hver gang han har slået en prut.De lugter ikke, nej tvært imod .. nogle siger endda at de dufter af violer. Han er super sød og så er han stoppet ud med pudefyld og kærlighed. Anbefales ikke til leg pga. små dele og snoren. Udelukkende til øjets og smilets fornøjelse. Unika produkt. Håndlavet. Dansk...

Barnevognssky i grøn

Pris 149,00 kr.

Skøn lille sky grøn. Perfekt til barnevognen. Klemmen må ikke sættes på de tykke dele med jern og plastik (klemmen kan er ikke beregnet til dette, kun til stoffet). Dansk design/håndværk. Unika design. Bredde: 15 cm. Længde incl. klips: cm.

Elefanten Tristan

Pris 129,00 kr.

Tristan elsker de blå M&M’s. Faktisk kan han ikke fordrage de gule i posen. Han er altid glad, undtagen når han skal i bad. Perfekt til barnevognen. Striberne og formen stimulerer synssansen. Klemmen må ikke sættes på de tykke dele med jern og plastik (klemmen kan er ikke beregnet til dette, kun til stoffet). Dansk design/håndværk. Unika design....

Barnevogns stjerne i nude...

Pris 179,00 kr.

Skøn lille stjerne. Perfekt til barnevognen. Farverne og formen stimulerer synssansen. Klemmen må ikke sættes på de tykke dele med jern og plastik (klemmen kan er ikke beregnet til dette, kun til stoffet). Dansk design/håndværk. Unika design. Bredde: 18 cm. Længde incl. klips: 22 cm.

Barnevognsstjerne med...

Pris 179,00 kr.

Skøn lille stjerne i rosa med guldstreger. Perfekt til barnevognen. Prikkerne og formen stimulerer synssansen. Klemmen må ikke sættes på de tykke dele med jern og plastik (klemmen kan er ikke beregnet til dette, kun til stoffet). Dansk design/håndværk. Unika design. Længde incl. klips: 21 cm. Bredde: 19 cm.

Barnevogns skyen Asta

Pris 149,00 kr.

Skøn lille sky i gul. Perfekt til barnevognen. Klemmen må ikke sættes på de tykke dele med jern og plastik (klemmen kan er ikke beregnet til dette, kun til stoffet). Dansk design/håndværk. Unika design. Bredde: 15 cm. Længde incl. klips: 14 cm.

Barnevogns Skyen sofie

Pris 149,00 kr.

Lækker barnevogns sky i bomuld. Kan sættes på via klips. Anbefales ikke at de sættes i de tykke steder på barnevognen, da klipsene ikke er velegnet til dette. Der vil kun blive produceret en af denne. Unika produkt. Dansk design/håndværk Længde: cm incl. Klips. 15 cm. Bredde: 15 cm.

Barnevognskæde med leopard...

Pris 179,00 kr.

Lækker barnevognskæder med stjerner i bomuld. Kan sættes på via klips. Anbefales ikke at de sættes i de tykke steder på barnevognen, da klipsene ikke er velegnet til dette. Der vil kun blive produceret en af denne. Unika produkt. Dansk design/håndværk Længde: 50 cm incl. Klips.

Barnevognskæde med stribet...

Pris 189,00 kr.

Lækker barnevognskæder med stjerner og giraf i bomuld. Kan sættes på via klips. Anbefales ikke at de sættes i de tykke steder på barnevognen, da klipsene ikke er velegnet til dette. Der vil kun blive produceret en af denne. Unika produkt. Dansk design/håndværk. Længde: 50 cm incl. Klips. Længde på giraf: 20 cm. (Er den for lang, kan den afkortes så den...

Barnevognskæde med beige snor

Pris 179,00 kr.

Lækker barnevognskæder med stjerner i bomuld. Kan sættes på via klips. Anbefales ikke at de sættes i de tykke steder på barnevognen, da klipsene ikke er velegnet til dette. Der vil kun blive produceret en af denne. Unika produkt. Dansk design/håndværk Længde: 49 cm incl. Klips. (Er den for lang, kan den afkortes så den passer til din vogn).

Barnevognskæde med stjerner...

Pris 179,00 kr.

Lækker barnevognskæder med stjerner i bomuld. Kan sættes på via klips. Anbefales ikke at de sættes i de tykke steder på barnevognen, da klipsene ikke er velegnet til dette. Der vil kun blive produceret en af denne. Unika produkt. Dansk design/håndværk Længde: 51 cm incl. Klips. (Er den for lang, kan den afkortes så den passer til din vogn).

Top