Toilettasker

Der er mange former for tasker. Store tasker, små tasker, tasker der kan indeholde mange ting, tasker der kan indeholde få ting. Der er punge, shoppere og toilettasker, der er mere funktionelle tasker, men en ting har de tilfælles, de skal kunne fungere. Hos Trikkerdesign har vi tænkt over hver en detalje. Der er ikke flere lommer i end du behøver. Der er kun lavet én af hver taske så du bliver helt unik ligemeget hvilken en du køber. Alt er håndlavet i Danmark. Det er dansk design fra bunden. Jeg sidder og laver hver og en med kærlighed og lidenskab og jeg elsker at sælge hver og en til jer som har forelsket sig i en af mine designs som jeg sidder og brænder for når jeg syr dem.

Aktive filtre

Toilettaske i slidt mørk...

Pris 249,00 kr.

Lækker rummelig toilettaske i mørk slidt denim med hank og lynlås. Metal spænde i hanken. Foer: Sort Lynlås: Grå Længde: 24 cm. Højde: 12 cm. Bredde: 10 cm. Unika produkt. Dansk design/håndværk Bliver kun produceret denne ene.

Toilettaske i lys denim

Pris 249,00 kr.

Lækker rummelig toilettaske i lys denim med hank og lynlås. Foer: Grå Lynlås: Koboltblå Længde: 24 cm. Højde: 12 cm. Bredde: 10 cm. Unika produkt. Dansk design/håndværk Bliver kun produceret denne ene.

Toilettaske med tern

Pris 249,00 kr.

Lækker rummelig toilettaske med hank og lynlås. (Den er lavet i habit stof og derfor ikke hård). Foer: Blå Lynlås: Grå Længde: 24 cm. Højde: 12 cm. Bredde: 10 cm. Unika produkt. Dansk design/håndværk Bliver kun produceret denne ene. Kan vaskes ved 30 grader.

Toilettaske i denim

Pris 249,00 kr.

Lækker rummelig toilettaske i denim med hank og lynlås. Foer: Blå Lynlås: Blå Længde: 24 cm. Højde: 12 cm. Bredde: 10 cm. Unika produkt. Dansk design/håndværk Bliver kun produceret denne ene.

Top