Hårelastikker

Hårelastikker kan være mange ting. De kan være enkle, de kan have sløjfer, de kan være fulde af farver og så kan de være sorte og neutrale. Hos trikkerdesign er du dog sikker på en ting. Alle vores produkter er unikke. Der er jo heller ikke to af dig, så hvorfor nøjes. Alle vores produkter er dansk producerede og håndlavede.

Aktive filtre

Sløjfe i grå med store...

Pris 79,00 kr.

Skøn sløjfe i grå jersey med store hvide prikker som er bundet rundt om en tynd elastik. Sløjfen kan tages af, så man evt kan sætte den på en tykkere elastik. Sløjfen kan bruges i en hestehale eller i en knold. Bredde: 14 cm.

Sløjfe i dyreprint med...

Pris 79,00 kr.

Skøn sløjfe i dyreprint jersey som er bundet rundt om en tynd elastik. Sløjfen kan tages af, så man evt kan sætte den på en tykkere elastik. Sløjfen kan bruges i en hestehale eller i en knold. Bredde: 14 cm.

Sløjfe i rød med hvide små...

Pris 79,00 kr.

Skøn sløjfe i rød jersey med hvide små prikker som er bundet rundt om en tynd Mørk grå elastik. Sløjfen kan tages af, så man evt kan sætte den på en tykkere elastik. Sløjfen kan bruges i en hestehale eller i en knold. Bredde: 14 cm.

Sløjfe i råhvid med huller

Pris 79,00 kr.

Skøn sløjfe i råhvid jersey med hvide huller som er bundet rundt om en tynd elastik. Sløjfen kan tages af, så man evt kan sætte den på en tykkere elastik. Sløjfen kan bruges i en hestehale eller i en knold. Bredde: 14 cm.

Sløjfe i mørkeblå og...

Pris 79,00 kr.

Skøn sløjfe i lyseblå og mørkeblå striber som er bundet rundt om en tynd elastik. Sløjfen kan tages af, så man evt kan sætte den på en tykkere elastik. Sløjfen kan bruges i en hestehale eller i en knold. Bredde: 14 cm.

Top